Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łączenie serwerów

DiduMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czytałem dzisiaj forum polskiego globalnego serwera Metin2 i doczytałem że jest/będzie jakieś połączenie serwerów, ale nie bardzo wiem na czym to będzie polegało/polega (nie wiem czy już to wprowadzili). A więc piszcie komentarze ;) ++

Opublikowano

Były informacje z góry (czyli od Niemców),że będzie łączenie.Bodajże w Grecji już to nastąpiło,u nas miał to być pierwszy kwartał roku 2013.Ów termin minął dwa miesiące temu.

Opublikowano

Proste, na servach są pustki i beda je laczyc.

Z tego co pamietam to chyba w 3 lub 4 servery.

Byla ankieta jak je nazwac.

Lecz niby ten termin juz minal a oni dalej to olewaja ^.^

x

Opublikowano

Moim zdaniem i tak ich nie polacza a jak beda chcieli laczyc to po wakacjach zapewne i po 5x serwerow

Opublikowano

Testowali to łączenie serwerów w innych krajach i mają teraz łączyć serwery w Polsce. Nikt nie zna daty. Myślę, że nie spieszy im się.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

We wrześniu padła oficjalna informacja, że pierwsze serwery mają być połączone do końca kwietnia 2013 roku.

Jak widzisz, nie śpieszy im się :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...